Home » Archief » Koningsdag 2021 » Koningsdag 2021: prinsessen schuiven aan bij live talkshow

Koningsdag 2021: prinsessen schuiven aan bij live talkshow

Gepubliceerd op 27 april 2021 om 09:00


Koningsdag 2021: prinsessen schuiven aan bij live talkshow | Mediafuze

De Oranjes gaan dit jaar naar Eindhoven, waar de prinsessen zullen aanschuiven in een talkshow. NOS doet verslag.

Virtuele wereld

Een rondgang door de stad is vanwege de corona-maatregelen uitgesloten, daarom bezoeken Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen de High Tech Campus in Eindhoven.

De campus is afgesloten voor publiek, maar NOS volgt de activiteiten van de koninklijke familie zoals vanouds op de voet. Zo wordt er in een speciale tv-studio een talkshow voor én door jongeren georganiseerd. Hier zullen ook prinsessen Amalia, Alexia en Ariane aanschuiven. Het gezin zal daarnaast virtuele ontmoetingen hebben met burgers en organisaties uit de omgeving. De uitzending wordt gepresenteerd door Astrid Kersseboom.

Om 19 uur wordt op NPO1 door NOS-presentatoren Amber Brantsen en Winfried Baijens teruggeblikt op Koningsdag 2021.


27 april 2021

The Streamers geven koningsdagconcert bij Paleis Noordeinde

The Streamers is een tijdens de coronacrisis ontstane gelegenheidsband en bestaat uit een grote groep Nederlandse artiesten, onder wie: Nick & Simon, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Typhoon en Suzan & Freek. En ook Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw, Rolf Sanchez, VanVelzen, Davina Michelle, Miss Montreal en Diggy Dex maken deel uit van de groep.

Lees meer »
18 april 2021

The Streamers sluiten Koningsdag 2021 af bij Paleis Noordeinde

Vrijdag ontving de band via Instagram de uitnodiging van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima om de feestdag af te sluiten vanaf het werkpaleis. Het is hoogst zeldzaam dat het terrein van Paleis Noordeinde het decor vormt voor een concert. Een popconcert van deze omvang heeft nooit eerder plaatsgevonden op het binnenplein van het Koninklijk Staldepartement op Paleis Noordeinde. Wel werden er tot 2013 de klassieke Koninginnedagconcerten in de grote balzaal van het paleis georganiseerd voor genodigden.

Lees meer »


«   »