Home » Diensten » Livestream Camera's » Toerisme & Havens » Roermond City Marina

Livestream Camera's
Roermond City Marina

Een jachthaven in een natuurrijke omgeving, vlakbij de stad en voorzien van luxe faciliteiten: Dát is Roermond City Marina. Een jachthaven met internationale uitstraling, waar optimaal genieten en privacy voorop staan en waar u verzekerd bent van een zorgeloos verblijf.

Hoogwaardige voorzieningen

Roermond City Marina biedt u meer dan een 'gewone' jachthaven. Op deze locatie aan de Maas staan luxe, service en privacy centraal. Hier kunt u genieten van uw vrije dagen, zonder u zorgen te hoeven maken over de invulling van randvoorwaarden. Neem de enkelboxen die u kunt huren; ligplaatsen die louter en alleen bestemd zijn voor úw jacht. Of denk aan hulp bij het aanleggen van uw boot. En uiteraard is Roermond City Marina voorzien van de beste voorzieningen, als het gaat om bijvoorbeeld sanitair en elektra.

Roermond City Marina is gelegen in het kleine plaatsje Herten, op slechts enkele kilometers rijden van het stadscentrum van Roermond. Een uitstapje naar deze gezellige en historische stad, met uitgebreide shoppingmogelijkheden zoals het Designer Outlet en het Retail Park, is dus zo gemaakt. Maar ook andere winkels, zoals in de dorpskern van Herten, liggen op een steenworp afstand van de jachthaven en kunt u gemakkelijk te voet of op de fiets bereiken. Kortom: Roermond City Marina is van alle gemakken voorzien en is daarom dé ideale bestemming om heerlijk te genieten op of aan het water.