Wij zijn momenteel druk bezig met het vernieuwen van onze website. Hierdoor kan het voorkomen dat deze tijdelijk niet bereikbaar is.

Home » Meer » Live Streaming WebCams » NASA TV & Live Streaming WebCams » BEKIJK: Mars Cam Views van NASA Rover tijdens Red Planet Exploration

BEKIJK: Mars Cam Views van NASA Rover tijdens Red Planet Exploration


Mars 2020 is een Marsrover-missie van NASA's Mars Exploration Program, inclusief de Perseverance-rover die op 30 juli 2020 is gelanceerd en op 18 februari 2021 in de Jezero-krater op Mars landt.

De missie zal zoeken naar tekenen van bewoonbare omstandigheden op Mars in het verre verleden, en zal ook zoeken naar bewijs van microbieel leven in het verleden.

Om het publiek bewust te maken van de Mars 2020-missie, ondernam NASA een campagne "Send Your Name to Mars", waarmee mensen hun naam naar Mars konden sturen.


7 augustus 2021
11 juli 2021
4 juli 2021
5 februari 2021
14 augustus 2020
26 mei 2020

NASA Earth From Space - Earth Viewing cameras ISS feed #RealTimeTracker

Omdat het ruimtestation elke 45 minuten een nacht ingaat, is er geen video beschikbaar - gedurende deze tijd en andere onderbrekingen in de uitzending worden opgenomen beelden getoond. Momenteel zijn er livebeelden van het ISS, een externe camera die op de ISS-module is gemonteerd, Node 2 genaamd. Node 2 bevindt zich aan de voorkant van het ISS. De camera kijkt schuin naar voren zodat de International Docking Adapter 2 (IDA2) zichtbaar is. Als de Node 2-camera vanwege operationele overwegingen voor een langere periode niet beschikbaar is, wordt een continue lus van opgenomen HDEV-beelden weergegeven. De lus heeft "Vroeger opgenomen" op de afbeelding om deze te onderscheiden van de livestream van de Node 2-camera. Nadat HDEV op 18 juli 2019 stopte met het verzenden van gegevens, werd op 22 augustus 2019 het einde van de levensduur verklaard. Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan het ervaren en gebruiken van de HDEV-beelden van de aarde vanuit het ISS om HDEV zoveel meer te maken dan een technologische demonstratie-lading!

Lees meer »


«   »