Wij zijn momenteel druk bezig met het vernieuwen van onze website. Hierdoor kan het voorkomen dat deze tijdelijk niet bereikbaar is.

Home » Over ons

Mediafuze brengt het nieuws dichterbij

Nieuws is overal, hoort u vaak. Maar met nieuws alleen weet u nog niets. Bij Mediafuze leest u wat de impact van het nieuws op jouw leven is.

Mediafuze is een onafhankelijk nieuwsmedium dat altijd op zoek gaat naar de verdieping achter het nieuws. Wij houden u op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen en discussies van de dag. Nog belangrijker vinden wij het om de betekenis van dat nieuws bloot te leggen.

Software & apps

Mediafuze bestaat sinds 2018 en is de grootste Nederlandse website over freeware. Wij bieden actuele en betrouwbare informatie over de beste legale gratis software & apps voor uw pc, laptop, tablet & smartphone. U vindt alle downloads voor Windows 10, 8.1 en 7, macOS, Linux, Android en iOS op één plaats!

Producten en Diensten: Makkelijk. Voor iedereen. Zoals het hoort

Mediafuze is een website voor iedereen. Voor grote en kleine ondernemingen, maar ook voor de thuisgebruiker. Sinds 2018 zijn we actief in de producten en diensten.

Wat vinden wij belangrijk?

Wij willen u oplossingsgerichte diensten bieden. Als professionele techies hebben wij de kwaliteit van onze diensten hoog in het vaandel staan. Die bieden wij binnen een stabiele, veilige infrastructuur. Maar voor ons is de meerwaarde van support en gemak van producten minstens net zo belangrijk. U kunt erop rekenen dat wij onze bezoekers informeren en adviseren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, ook niet binnen uw eigen producten. Wij praten graag begrijpelijke taal, zonder teveel vakjargon. We willen dat iedereen om moet kunnen gaan met onze producten en diensten. Voor ons staat gemak centraal. Dat onderscheidt ons van de anderen. En met succes: onze bezoekers beoordelen onze buitengewone service met een 9+ op onze website.

Mediafuze staat alle dagen van de week klaar voor uw vragen. Wij leggen u graag alles uit in een no-nonsense uitleg. Geen moeilijke jargon, gewoon zoals wij zelf ook graag geholpen willen worden.

Aanbevolen artikelen