Wat is een BKR-registratie en hoe kom je ervan af?

Kredieten en leningen die u afsluit worden door uw geldverstrekker vastgelegd in het Centraal Krediet Informatiesysteem bij Stichting BKR. Dit wordt ook wel een BKR registratie genoemd. Hierdoor ontstaat een overzicht van alle leningen die u heeft afgesloten. Ook eventuele betalingsachterstanden die bij deze registratie horen worden vastlegd.

Lees meer »

Lenen - zonder BKR toetsing snel geld lenen

Zonder BKR-toetsing snel geld lenen in 2018 kan nog steeds. Geld lenen gaat meestal samen met een BKR toetsing, maar niet elke kredietverstrekker is bij het BKR aangesloten of interpreteert de uitkomst van een BKR toets hetzelfde. Er zijn vele kredietverstrekkers op het internet te vinden waaruit u kunt kiezen. Ook snel geld lenen is bijna altijd mogelijk (minilening, flitslening), zeker als er een onderpand is. Wat houdt de BKR toetsing en BKR codes in en wat zijn uw mogelijkheden om te lenen?

Lees meer »

Goedkoop lenen & soorten leningen

Goedkoop geld lenen in 2018? Dat is niet moeilijk. Vraag altijd voldoende offertes aan en vergelijk deze goed op prijs. Wat is een persoonlijke lening of doorlopend krediet? Is rood staan verstandig en wat is een WOZ krediet? De goedkoopste manier van lenen is een lening met een lage rente. Let erop of de rente vast of variabel is en of u eerder mag aflossen. Bekijk altijd of uw lening nog goedkoper kan. Rentepercentages kunnen voortdurend veranderen, ook in uw voordeel.

Lees meer »

Uitgestelde betaling is nu kopen en straks betalen

Wat is kopen op afbetaling, bijvoorbeeld de uitgestelde betaling van een auto en andere zaken? Dit kopen op krediet is niet gratis. Hoe werkt dit? Het is zeer gebruikelijk en vaak ook aantrekkelijk. Bij nu kopen en straks betalen gaat het vaak toch om een lening en registratie bij de BKR in Tiel. Maar u hebt meerdere mogelijkheden om aan extra geld te komen. Welke lening u het beste in 2018 kunt afsluiten hangt af van uw persoonlijke situatie. Bekende verstrekkers van een lening zijn Girokrediet en Amstelgeld.

Lees meer »

Alles over goedkoop slim geld lenen - soorten krediet 2018

U wilt alles weten over geld lenen in 2018 en 2019, een slimme lening, over goedkoop en slim geld lenen? Lenen doen we allemaal wel eens, soms door snel geld te lenen via een flitslening, creditcard en soms door een paar dagen rood te staan. Wie een krediet wil afsluiten, vergelijkt de verschillende soorten leningen om zo goedkoper te kunnen lenen. Ook voor een bruiloft bestaat een trouwkrediet. De meeste leningen kunnen bij sommige aanbieders van krediet met en zonder negatieve BKR worden afgesloten. Vaak is een negatieve BKR codering een grote hindernis om te lenen.

Lees meer »