Kerst Special van The Streamers vanuit de Winter Efteling

De Winter Efteling is het sprookjesachtige decor voor het kerstconcert van The Streamers!

De ruim twee uur durende liveshow is 26 december gratis via een livestream vanuit de Winter Efteling en hier op Mediafuze te bekijken.

De virtuele deuren gaan om 18.30 uur open voor het voorprogramma met Qmusic dj Menno Barreveld, live vanuit de Efteling.

Om 20.30 uur begint de show.

Het voorprogramma met Qmusic dj Menno Barreveld start zondag om 18.30 uur, de show zelf start om 20.30 uur en iets daarvoor zal manager Frank Lammers een backstage rondleiding geven. Merk je dat er tijdens de inloop problemen zijn? Dat kan gebeuren, zeker als veel mensen tegelijk naar binnen willen.

Het is daarom verstandig om de stream lekker op tijd te starten. Kom je er niet in, wacht dan even en ververs de pagina op je gemak. Er is voldoende plaats voor iedereen.

Om de stream zonder problemen af te spelen is het belangrijk dat je een goede internetverbinding hebt. Denk aan supernelle WiFi, een 4G verbinding of een vaste kabel. Het casten van de livestream naar je tv kan via een HDMI-kabel, Airplay (Apple TV) of een Chromecast.

Via Airplay

Verbind jouw Apple iPhone, iPad of Mac met hetzelfde WiFi-netwerk als jouw Apple TV of AirPlay 2-compatibele Smart TV. Ga naar de stream via de internetbrowser Safari, tik op het Airplay icoon in de videoplayer en kies het apparaat waarop jij wilt kijken.

Via Chromecast

Om de stream naar een Chromecast-ontvanger te kunnen casten moet je Google Chrome als browser op je computer of op je Android-apparaat gebruiken. Ook moet je op hetzelfde draadloze netwerk zijn aangesloten als het ontvangende apparaat. Wanneer de video op je primaire apparaat afspeelt, verschijnt er een pictogram in de videoplayer waarmee je de video naar je cast-ontvanger kunt casten.

Wat moet ik doen als de stream niet start?

Dat heeft waarschijnlijk te maken met de cookies in je browser. Verwijder deze, sluit vervolgens je browser en probeer het opnieuw. Het kan ook zijn dat de stream wordt geblokkeerd door een AdBlocker of antivirusprogramma. Zet je AdBlocker uit en/of maak voor de stream een uitzondering in je antivirusprogramma. Als dit niet lukt, probeer de stream dan te kijken in een andere browser. Gebruik je Chrome en heb je extensies geïnstalleerd die data verzamelen? Zet deze dan uit. Helpt dit niet, update dan je browser.

De stream hapert of loopt vast

Check of je internetverbinding in orde is. Is dit niet het probleem, kies dan een lagere afspeelkwaliteit door middel van het kwaliteits selector icon in de play bar. Mocht dit nog niet helpen, verwijder dan je cookies en start de stream opnieuw.

Mogelijk wordt de stream geblokkeerd door een AdBlocker of antivirusprogramma. Zet je AdBlocker uit en/of maak voor de stream een uitzondering in je antivirusprogramma.

Helpt het bovenstaande niet, update dan je browser.

Ik heb wel beeld maar geen geluid

Controleer in de videoplayer of het geluid niet op ‘mute’ staat via het geluidsicoontje in de playerbar. Indien het geluid in de videoplayer aan staat, controleer dan onder settings van het device naar welke geluidsbron het geluid wordt gestuurd. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je Bluetooth headset verbonden is met je device en om het geluid via het device af te laten spelen moet je het ‘output’ kanaal op het device zelf zetten inplaats van de koptelefoon.

Kan ik de stream vanuit het buitenland bekijken?

Het is mogelijk om de stream vanuit het buitenland te bekijken.

Livestream - The Streamers, Kerst Special

HTML Video embed


ING is trotse partner van The Streamers en verloot 30 keer een te gek pakket vol Streamers goodies.

Klik hier om kans te maken op deze prijs!

The Streamers maakt comeback met concert in de Efteling

De Streamers zijn tijdens de coronatijd in het leven geroepen. De optredens van de leden van de gelegenheidsband konden vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Om die reden bedachten ze een alternatief en besloten ze zonder publiek digitaal te gaan optreden. Ze brachten hun eigen hits of zongen met de anderen. De concerten waren gratis te volgen. Fans konden wel een bijdrage storten in een digitale fooienpot.

Naar het eerste liveconcert van The Streamers in Carré keken 1,2 miljoen mensen uit verschillende landen. Het tweede concert was op Koningsdag bij Paleis Noordeinde. Die show trok online ruim 2,5 miljoen kijkers. Na het derde concert hield The Streamers ermee op.

Nu maakt de gelegenheidsband een comeback, in de Efteling. Het is niet de eerste keer dat een band digitaal optreedt in het attractiepark. Vorig jaar gaf OG3NE een kerstconcert vanuit de Efteling. Dat optreden was ook alleen digitaal te volgen.

Kerstconcert The Streamers

De in maart opgerichte band The Streamers maakt op Tweede Kerstdag een comeback. De band, bestaande uit 16 Nederlandse artiesten, treedt op 26 december op in de Winter Efteling. Kijkers kunnen vanaf 20.30 uur rekenen op een ruim twee uur durende live show.

The Streamers, Kerst Special

Bij jou thuis!, Online

The Streamers steunen UNICEF tijdens online kerstconcert

The Streamers slaan deze kerst tijdens ‘The Streamers Kerst Special’ de handen ineen voor een hoopvol 2022 voor kinderen in nood en doneren een deel van de fooienpot aan UNICEF. 

The Streamers vormen samen de grootste gelegenheidsband van Nederland, een initiatief van UNICEF-ambassadeur Guus Meeuwis en hiphop artiest Kraantje Pappie. Met de bekendste Nederlandse artiesten van dit moment bezorgen zij heel Nederland een leuke avond tijdens de lockdownperiode.

Op Tweede Kerstdag komen The Streamers bij elkaar om vanuit de sprookjesachtige Winter Efteling een sfeervol online concert te geven. Een deel van de digitale fooienpot komt ten goede aan UNICEF.

Met bijdragen aan de fooienpot kan UNICEF kinderen in nood helpen. En dat is nog nooit zo hard nodig geweest als nu.

Miljoenen kinderen worden enorm geraakt door een driedubbele crisis: corona, klimaat en conflicten. Dichtbij en ver weg. Met jouw steun kan UNICEF opkomen voor kinderrechten en levensreddende hulp bieden.

Denk aan warme dekens of aan hygiënekits die ervoor zorgen dat kinderen gezond blijven onder barre leefomstandigheden. En aan een soort superpindakaas voor ondervoede kinderen.

Maar ook scholing, in de vorm van klasjes die in de gemeenschap worden opgezet. Zodat onderwijs door kan blijven gaan, ook in crisistijd.

Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal.

De Winter Efteling als sprookjesachtig decor

Begin dit jaar kondigden Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en manager Frank Lammers aan een gelegenheidsband te beginnen met als doel Nederland leuke avonden te bezorgen tijdens de lockdown periode. Na optredens vanuit Carré en vanaf Paleis Noordeinde werd de ‘Holland Tour’ op 29 mei afgesloten met een afscheidsconcert vanuit De Kuip. Door de huidige ontwikkelingen rond het virus voelden de initiatiefnemers de behoefte om opnieuw samen te komen. Guus Meeuwis daarover: “The Streamers zijn er voor Nederland en andersom was het land er voor ons toen we niet meer konden spelen. Het voelt fijn om met de feestdagen weer bij elkaar te komen. Zo kunnen we Nederland weer een mooie avond bezorgen en samen en iets teruggeven aan het goede doel”. Manager Frank Lammers vult aan: “Ik heb met de Winter Efteling een sprookjesachtig decor gevonden, en heb de band de opdracht gegeven om een gezellige mix van bekende hits, kerstliederen en feestmedleys in elkaar te toveren. Het wordt onze beste show tot nu toe!”

Show met 16 Nederlandse artiesten

Naast Suzan & Freek, VanVelzen, Diggy Dex, Nick & Simon, Paul de Munnik, Maan, Thomas Acda, Rolf Sanchez, Danny Vera, Ronnie Flex, Guus Meeuwis, Frank Lammers en Kraantje Pappie staan op 26 december ook gastartiesten Emma Heesters, Meau en Flemming op het podium in de Winter Efteling.

Volg The Streamers op


Volg ons voor het laatste nieuws, video's, aanbiedingen en meer.

 

Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.

Als abonnee van het YouTube-kanaal van Mediafuze hoef je nooit bang te zijn om iets te missen.

Je krijgt automatisch een melding zodra er een nieuwe video online is.

Heb jij je nog niet geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Doe het dan nu en klik hier op abonneren.

➡️ Volg ons op Instagram: @mediafuze.nl

🚨 Het laatste nieuws zie je hier als eerst.

📥 Stuur je foto’s/filmpjes via dm.

➡️ mediafuze.nl

🤔 Meer weten: check mediafuze.nl

📩 Zakelijk Samenwerken? Pers? Of heb je een vraag? Neem dan contact op via: mediafuze.nl/contact

Aanbevolen artikelen

1 april 2022
31 maart 2022

Lil Kleine biedt excuses aan in videoboodschap: 'Ik heb verkeerd gehandeld'

Afgelopen februari gingen er op Instagram beelden rond van Lil Kleine die Jaimie aan haar haren uit de auto trok en haar hoofd tussen de deur leek te klemmen. Niet lang daarna werd de rapper aangehouden op verdenking van zware mishandeling en/of mishandeling. Inmiddels is Jorik weer op vrije voeten, maar was het stil rondom de rapper. Hier bracht hij vandaag echter verandering met een video op Instagram, waarin hij in twee minuten uitgebreid zijn excuses aanbiedt.

Lees meer »
20 juli 2021
16 juli 2021

Heel Nederland kleurt rood op Europese coronakaart

De kaart is opgesteld door de Europese gezondheidsdienst ECDC, de evenknie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Landen kunnen op basis van de kaart besluiten om de regels aan te passen. Ze kunnen bijvoorbeeld strenge voorwaarden stellen aan Nederlanders die vakantie willen komen vieren.

Lees meer »
14 juli 2021