Wij zijn momenteel druk bezig met het vernieuwen van onze website. Hierdoor kan het voorkomen dat deze tijdelijk niet bereikbaar is.

Home » Arcief » Koningsdag 2021 » The Streamers geven koningsdagconcert bij Paleis Noordeinde

The Streamers geven koningsdagconcert bij Paleis Noordeinde

Gepubliceerd op 27 april 2021 om 14:22


The Streamers geven koningsdagconcert bij Paleis Noordeinde | Mediafuze

Koningsdag wordt dit jaar iets uitgebreider gevierd dan verwacht. Koning Willem-Alexander heeft de gelegenheidsband The Streamers uitgenodigd om 27 april ’s avonds een optreden te geven vanaf Paleis Noordeinde.

The Streamers is een tijdens de coronacrisis ontstane gelegenheidsband en bestaat uit een grote groep Nederlandse artiesten, onder wie: Nick & Simon, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Typhoon en Suzan & Freek. En ook Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw, Rolf Sanchez, VanVelzen, Davina Michelle, Miss Montreal en Diggy Dex maken deel uit van de groep.

Feestelijke afsluiting

Vanaf 20:00 uur kan iedereen het 2,5 durende concert van The Streamers volgen via een livestream. Het concert zal plaatsvinden vanaf het Koninklijk Staldepartement op Paleis Noordeinde. Dat is het werkpaleis van de koning in Den Haag. De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten: “Het koninklijk paar en The Streamers willen op deze manier Nederland trakteren op een feestelijke afsluiting van Koningsdag 2021.” Of het koningspaar en de prinsessen bij het concert aanwezig zijn, is nog niet bekend.
«   »