Nieuwbouw Gasthuiskwartier, Den Bosch. NL | Online | live ultraHD camera


Bekijk deze live stream bij het Gasthuiskwartier, Den Bosch in ultraHD kwaliteit.
Klik op Instellingen (tandwieltje) rechtsonder en kies 2160p 4K voor live ultraHD weergave.

Op het terrein van het voormalige Groot ZiekenGasthuis, tussen het oude centrum en de Zuid-Willemsvaart, verschijnt een nieuw en bijzonder stuk binnenstad.

De typische Bossche kromme straatjes. De fraai versierde gevels. De diversiteit van de panden met hun uiteenlopende hoogtes, vormen en kleuren. Het geeft de Bossche binnenstad zijn unieke sfeer. En je vindt het straks ook allemaal terug in het Gasthuiskwartier. Geen imitatie van de oude stad, maar een eigentijdse woonomgeving met de charme van vroeger.

De woningen en appartementen worden niet allemaal tegelijk gerealiseerd. De eerste fase (Blok A en B) is gereed. Blok C is in voorbereiding. De (Rijks)monumenten zijn/worden verkocht en herbestemd passend bij de locatie.


9 november 2021
13 oktober 2021
18 augustus 2021

CBRE World Trade Center, Amsterdam. NL | Online | live ultraHD camera

Er komt hoofdzakelijk extra kantoorruimte op de verdiepingen. De onderste twee lagen zijn bestemd voor horeca en voorzieningen. Daarnaast komt er een grote fietsenstalling. De tweelaagse ondergrondse parkeervoorziening wordt uitgebreid. De ruimte langs de Beethovenstraat en de Strawinskylaan krijgt een opknapbeurt, zodat deze mooi aansluit op de openbare buitenruimte.

Lees meer »
28 mei 2021
7 april 2021
16 april 2019