Wij zijn momenteel druk bezig met het vernieuwen van onze website. Hierdoor kan het voorkomen dat deze tijdelijk niet bereikbaar is.

Home » Meer » Internet Speedtest » Deze gadget beheert het internetgedrag van je gezin

Deze gadget beheert het internetgedrag van je gezin


Deze gadget beheert het internetgedrag van je gezin | Mediafuze

Met Circle beheer je het surfgedrag van kinderen en stel je tijdslimieten in.

Circle is een gadget die je thuis met wifi verbindt. Vervolgens kun je daar elk apparaat in het netwerk mee beheren; smartphones, tablets, laptops, televisies en meer. Vervolgens blijf je op de hoogte van wat kinderen op de apparaten uitspoken en is dat gedrag naar wens te sturen. 

Met het apparaat en bijhorende app voor iOS of Android kunnen ouders monitoren welke sites kinderen bezoeken en welke apps ze gebruiken. Daarnaast is bepaalde content voor elk gezinslid apart te filteren. Zo is bijvoorbeeld in te stellen dat een kind een uur mag Facebooken per dag of dat websites helemaal ontoegankelijk zijn. De ontwikkelaars hopen het internet daarmee veiliger te maken, maar ook te zorgen dat kinderen niet de hele dag naar een scherm turen.  

Samenwerking met Disney

Circle wordt in Nederland uitgebracht in samenwerking met Disney. Dat heeft als gevolg dat gebruikers toegang krijgen tot de videotheek van Walt Disney Home Entertainment. Daarnaast krijgen kinderen toegang tot gifjes, emoji, muziek en games. De gadget is te bestellen voor 119 euro.
«   »