Wij zijn momenteel druk bezig met het vernieuwen van onze website. Hierdoor kan het voorkomen dat deze tijdelijk niet bereikbaar is.

Home » Meer » Live Streaming WebCams » NASA TV & Live Streaming WebCams » Verken NASA's 70 meter diepe ruimte communicatie schotel (360° video)

Verken NASA's 70 meter diepe ruimte communicatie schotel (360° video)


Verken NASA's enorme 70 meter diepe ruimte communicatie antenne in het Goldstone Deep Space Communications Complex in Barstow, Californië. Deze antenne maakt deel uit van het Deep Space Network, het internationale netwerk van faciliteiten van NASA dat wordt gebruikt om te communiceren met verre ruimtevaartuigen die ons zonnestelsel verkennen.

De antennes van het Deep Space Network zijn de onmisbare schakel naar robotverkenners die zich buiten de aarde wagen. Ze bieden de cruciale verbinding voor het besturen van ons ruimtevaartuig en het ontvangen van hun nooit eerder vertoonde beelden en wetenschappelijke informatie op aarde, waardoor ons begrip van het universum, ons zonnestelsel en uiteindelijk onze plaats daarin wordt voortgestuwd.
«