Wij zijn momenteel druk bezig met het vernieuwen van onze website. Hierdoor kan het voorkomen dat deze tijdelijk niet bereikbaar is.

Home » Nieuws » Nieuwsvideo's » KIJK TERUG: Persconferentie Amsterdamse driehoek over neerschieten Peter R. de Vries

KIJK TERUG: Persconferentie Amsterdamse driehoek over neerschieten Peter R. de Vries


De politie Amsterdam houdt dinsdagavond een persconferentie over het neerschieten van Peter R. de Vries in het centrum van de stad.


25 augustus 2021
9 juli 2021

Donald Trump stapt naar rechter: ‘Dit lijkt een campagnetool’

Hij is al een half jaar geen president meer, maar rond Donald Trump is het nooit rustig. Zijn familiebedrijf, The Trump Organization, wordt officieel beschuldigd van belastingontduiking en de ex-president begint zelf een rechtszaak tegen Facebook, Twitter en Google. Volgens correspondent Jan Postma is het weer volop campagnetijd.

Lees meer »
8 juli 2021

Dubbel gevoel voor Nicolette en Bas: 'Dit is grote nachtmerrie'

Nicolette van Dam en Bas Smit presenteren vandaag hun boek: Nederland Heeft Alles. Hierin nemen de populaire influencers de lezers mee op hun ontdekkingsreis langs de mooiste plekken in Nederland. Toch voelt de feestelijke presentatie dubbel vanwege het heftige nieuws rondom Peter R. de Vries, vertelt het stel aan verslaggever Jordi Versteegden.

Lees meer »

Is crypto-hype NFT's alweer voorbij?

Gedurende de coronapandemie is de handel in NFT’s, een relatief nieuwe crypto-hype, bekender geworden. Maar de laatste tijd neemt het juist weer af. Hoe kan dit? Is het voorbij met deze hype? Jeroen Holtrop ontvangt artist en handelaar Julien van Dorland.

Lees meer »


«   »