Woedende Will Smith slaat Chris Rock tijdens Oscars na grap over zijn vrouw


Will Smith heeft tijdens de live-uitzending van de Oscars presentator Chris Rock geslagen, nadat die een grap maakte over Jada Pinkett Smith. De comedian nam het kapsel van Will Smiths vrouw, die lijdt aan een aandoening waarbij ze kaal wordt, op de hak.

Je zou het bijna vergeten, maar gisteren was blijkbaar de jaarlijkse Oscaruitreiking waar niemand meer naar kijkt. Tenzij Chris Rock natuurlijk de vrouw van Will Smith beledigt.

Na de grap van Chris Rock waarin hij de vrouw van Will Smith voordraagt als nieuwe G.I. Jane, een film waarin Demi Moore met gemillimeterd haar een militair met die bijnaam speelt, loopt Will Smith rustig het podium op waarna hij met de vlakke hand de komiek een flinke pets op zijn bakkes geeft. De reden dat Willy zo uit z'n panty schoot is omdat Jada Pinkett Smith aan de ziekte alopecia lijdt, waardoor je last van haaruitval krijgt.

Na zijn derde nominatie heeft Will Smith eindelijk een Oscar gewonnen, maar na deze actie kan 'ie waarschijnlijk gewoon weer terug naar zijn oom en tante in Bel Air.

Volg ons voor het laatste nieuws, video's, aanbiedingen en meer.

 

Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.

Als abonnee van het YouTube-kanaal van Mediafuze hoef je nooit bang te zijn om iets te missen.

Je krijgt automatisch een melding zodra er een nieuwe video online is.

Heb jij je nog niet geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Doe het dan nu en klik hier op abonneren.

➡️ Volg ons op Instagram: @mediafuze.nl

🚨 Het laatste nieuws zie je hier als eerst.

📥 Stuur je foto’s/filmpjes via dm.

➡️ mediafuze.nl

🤔 Meer weten: check mediafuze.nl

📩 Zakelijk Samenwerken? Pers? Of heb je een vraag? Neem dan contact op via: mediafuze.nl/contact


1 april 2022
31 maart 2022

Lil Kleine biedt excuses aan in videoboodschap: 'Ik heb verkeerd gehandeld'

Afgelopen februari gingen er op Instagram beelden rond van Lil Kleine die Jaimie aan haar haren uit de auto trok en haar hoofd tussen de deur leek te klemmen. Niet lang daarna werd de rapper aangehouden op verdenking van zware mishandeling en/of mishandeling. Inmiddels is Jorik weer op vrije voeten, maar was het stil rondom de rapper. Hier bracht hij vandaag echter verandering met een video op Instagram, waarin hij in twee minuten uitgebreid zijn excuses aanbiedt.

Lees meer »
28 maart 2022
27 juli 2021