Wij zijn momenteel druk bezig met het vernieuwen van onze website. Hierdoor kan het voorkomen dat deze tijdelijk niet bereikbaar is.

Home » Social Media » Facebook » Kist met lichaam van Peter R. de Vries uit Carré gedragen

Kist met lichaam van Peter R. de Vries uit Carré gedragen

Gepubliceerd op 22 juli 2021 om 17:49


De kist met daarin het lichaam van Peter R. de Vries is donderdagmiddag even voor 13.00 uur Carré uit gedragen. Het afscheid in het Amsterdamse theater was alleen voor genodigden. Intimi van de overleden misdaadverslaggever gaan nu naar de uitvaart.

De kist is door dragers, waaronder de twee mannen die werden vrijgesproken in de Puttense moordzaak en advocaat Peter Schouten, de zaal van Carré uit begeleid, gevolgd door de familie en zijn vriendin. Op het einde klonk het lied Bolero van Maurice Ravel. De witte kist is in een zilveren lijkwagen getild. Op de wagen is een bloemstuk neergezet met rode bloemen.

Voor de lijkwagen staat een zilveren auto, gevolgd door twee motoragenten. Ook voor de auto staan motoragenten, gevolgd door nog een paar auto's. Na het vertrek kwamen de eerste gasten naar buiten. Sommigen bleven staan en praatten met elkaar, of gaven elkaar een knuffel. Anderen liepen door naar het terras voor het theater voor een drankje.
De uitvaart die nu volgt is alleen voor familie en naaste vrienden, de pers is niet welkom.

Tijdens de besloten dienst in Carré kwamen onder anderen Peters zoon Royce en dochter Kelly aan het woord. Ook zijn partner sprak in het theater. Onder de aanwezigen waren onder andere medewerkers van RTL Boulevard, collega-misdaadjournalis
«   »