Glennis Grace krijgt ruzie met automobilist


Op de openbare weg een interview doen is natuurlijk om problemen vragen. Toch vond de Nederlandse regionale tv-zender AT5 het vorige week nodig om zangeres Glennis Grace herinneringen te laten ophalen in de Jordaan, Amsterdam, in het midden van een zijweg. Toen een autobestuurder haar bijna omverreed, omdat hij die zijweg wilde inrijden, riep Grace woedend naar hem: "Zo doen we dat! Klerelijer!". De autobestuurder liet het daar niet bij en stapte uit zijn wagen.

De man kwam dreigend op de zangeres afgelopen, die hem onmiddellijk afsnauwde met: "Je rijdt me bijna van mijn sokken". Maar de chauffeur foeterde : "Je staat hier midden op de weg, wees blij dat ik rem! Maar klerelijer? Ik beuk je het ziekenhuis in." Grace liet zich helemaal niet imponeren en foeterde terug: “Doe maar. Ik ben helemaal niet bang hoor. Dat zou ik niet doen als ik jou was”. De interviewer voegde er nog aan toe: "Wat een aso." ("aso" is afkorting voor asociale persoon.)

Aanvankelijk dacht de 32-jarige zangeres eraan om aangifte doen bij de politie, zo liet ze via Twitter weten: "Wat moet moet! Wat een dag zeg! Rare mensen maar dan kennen ze mij niet! Morgen aangifte doen van bedreiging!" Uiteindelijk heeft ze dat toch niet gedaan, ze zou alleen maar advies bij de politie ingewonnen hebben, aldus de Nederlandse krant De Telegraaf.

Diverse tweets bewonderden haar kalmte toen de man op haar afstapte. Daarop antwoordde ze met: "Ik ben niet bang, al staat de boogieman voor me." Al besefte ze achteraf ook dat het anders had kunnen aflopen: "Heb het net teruggezien, het filmpje, en ben best geschrokken nu."

Volg ons voor het laatste nieuws, video's, aanbiedingen en meer.

 

Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.

Als abonnee van het YouTube-kanaal van Mediafuze hoef je nooit bang te zijn om iets te missen.

Je krijgt automatisch een melding zodra er een nieuwe video online is.

Heb jij je nog niet geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Doe het dan nu en klik hier op abonneren.

➡️ Volg ons op Instagram: @mediafuze.nl

🚨 Het laatste nieuws zie je hier als eerst.

📥 Stuur je foto’s/filmpjes via dm.

➡️ mediafuze.nl

🤔 Meer weten: check mediafuze.nl

📩 Zakelijk Samenwerken? Pers? Of heb je een vraag? Neem dan contact op via: mediafuze.nl/contact


1 april 2022
31 maart 2022

Lil Kleine biedt excuses aan in videoboodschap: 'Ik heb verkeerd gehandeld'

Afgelopen februari gingen er op Instagram beelden rond van Lil Kleine die Jaimie aan haar haren uit de auto trok en haar hoofd tussen de deur leek te klemmen. Niet lang daarna werd de rapper aangehouden op verdenking van zware mishandeling en/of mishandeling. Inmiddels is Jorik weer op vrije voeten, maar was het stil rondom de rapper. Hier bracht hij vandaag echter verandering met een video op Instagram, waarin hij in twee minuten uitgebreid zijn excuses aanbiedt.

Lees meer »
28 maart 2022
27 juli 2021