Gerard Joling ergert zich aan Henkjan Smits


SBS trekt geen partij in de ruzie tussen Gerard Joling en Henkjan Smits. „Wij hebben de heren laten weten dat ze er samen uit moeten zien te komen”, vertelde een woordvoerster gistermiddag. „Het is een meningsverschil en daarin mengen wij ons niet.”

Gerard en Henkjan kregen afgelopen weekeinde mot met elkaar. Gerard vond dat Henkjan zich als jurylid negatief uitliet over de deelname van kinderen aan Holland’s Got Talent.

„Gerard begrijpt me verkeerd”, reageerde Henkjan. „Ik vind alleen dat ouders van minder talentvolle kinderen hun kroost meer mogen beschermen tegen het oordeel van het publiek en ons als jury. En ik zwijg niet over mijn mening, want daarvoor word ik door SBS niet betaald.”

Gerard zegt dat hij Henkjan nog niet heeft gesproken om hun meningsverschil definitief uit de wereld te helpen. „En dat hoeft van mij ook niet. We hebben op dit punt een andere mening en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven.”

Volg ons voor het laatste nieuws, video's, aanbiedingen en meer.

 

Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.

Als abonnee van het YouTube-kanaal van Mediafuze hoef je nooit bang te zijn om iets te missen.

Je krijgt automatisch een melding zodra er een nieuwe video online is.

Heb jij je nog niet geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Doe het dan nu en klik hier op abonneren.

➡️ Volg ons op Instagram: @mediafuze.nl

🚨 Het laatste nieuws zie je hier als eerst.

📥 Stuur je foto’s/filmpjes via dm.

➡️ mediafuze.nl

🤔 Meer weten: check mediafuze.nl

📩 Zakelijk Samenwerken? Pers? Of heb je een vraag? Neem dan contact op via: mediafuze.nl/contact


1 april 2022
31 maart 2022

Lil Kleine biedt excuses aan in videoboodschap: 'Ik heb verkeerd gehandeld'

Afgelopen februari gingen er op Instagram beelden rond van Lil Kleine die Jaimie aan haar haren uit de auto trok en haar hoofd tussen de deur leek te klemmen. Niet lang daarna werd de rapper aangehouden op verdenking van zware mishandeling en/of mishandeling. Inmiddels is Jorik weer op vrije voeten, maar was het stil rondom de rapper. Hier bracht hij vandaag echter verandering met een video op Instagram, waarin hij in twee minuten uitgebreid zijn excuses aanbiedt.

Lees meer »
28 maart 2022
27 juli 2021