Wij zijn momenteel druk bezig met het vernieuwen van onze website. Hierdoor kan het voorkomen dat deze tijdelijk niet bereikbaar is.

Home » Social Media » Facebook » Deze landen verscherpen vanaf zondag 18 juli 2021 het inreisbeleid voor Nederlanders

Deze landen verscherpen vanaf zondag 18 juli 2021 het inreisbeleid voor Nederlanders

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 02:58


Ga je naar Frankrijk, Duitsland, België of Roemenië? Let dan goed op, want het inreisbeleid verandert voor Nederlanders :

Frankrijk

Nog niet (volledig) gevaccineerd? Dan heb je vanaf zondag middernacht een negatieve test nodig die 24 uur van tevoren is afgenomen. Je laatste prik moet langer dan twee weken geleden gezet zijn. Voor het Janssen-vaccin geldt vier weken

Duitsland

Niet-gevaccineerden die in de afgelopen tien dagen in Nederland zijn geweest, moeten vanaf zondag bij aankomst in quarantaine. Dit hoeft niet als je herstelbewijs of een negatief testbewijs bij je hebt.

België

Dit land eist een negatieve testuitslag niet ouder dan 72 uur van Nederlanders die nog niet volledig zijn geprikt. Reizigers die op doorreis zijn, worden uitgezonderd van de regel.

Roemenië

Bij aankomst in Roemenië moet je veertien dagen in quarantaine, tenzij je een vaccinatie-, herstel- of testbewijs bij je hebt. Als je minder dan drie dagen blijft of op doorreis bent, geldt deze regel niet.«   »